Home Security Equipment kopen? 3 dingen om te vermijden

Wanneer u op de markt bent om thuisbeveiligingsapparatuur te kopen, kan dit verwarrend worden. Er zijn zoveel factoren waarmee u rekening moet houden, van welke soorten apparatuur u moet kopen tot of u ze zelf moet installeren of een professional moet inhuren. De volgende zijn de drie dingen die u moet vermijden bij het kopen van uw beveiligingsapparatuur.

Denk om te beginnen niet alleen aan de belangrijkste aanbieders van woningbeveiliging op de markt. De belangrijkste reden hiervoor is het feit dat er veel opties tot uw beschikking staan ​​om u te helpen uw huis beter te beschermen. Een compleet bewaakt beveiligingssysteem van een groot merk is echter niet uw enige optie. Denk niet dat u, alleen omdat u zich geen systeem van $ 1.000 en een maandelijks alarmbewakingscontract kunt veroorloven, uw gezin niet beter kunt beschermen. Onderzoek uw beste optie voordat u een beslissing neemt.

 

Ten tweede, vermijd ook de goedkoopste producten op de markt. Er zijn veel goedkope manieren om uw huis te beschermen. Voor sommige hoef je helemaal geen geld uit te geven, maar als je een beveiligingssysteem gaat kopen, zorg er dan voor dat het van goede kwaliteit is. U vertrouwt op deze producten om uw eigendom, uzelf en uw dierbaren te beschermen. Zorg ervoor dat u kwaliteitsproducten koopt waarop u kunt vertrouwen.

Ten derde en ten slotte, als u alarmbewaking voor uw huis overweegt, koop dan geen mengelmoes van producten van verschillende leveranciers om uw beveiligingssysteem samen te stellen. Zorg ervoor dat het alarmsysteem dat u aanschaft een verpakt product is dat alarmbewaking ondersteunt. De verklaring hiervoor is dat u geen producten voor huisbeveiliging wilt kopen die niet worden ondersteund door uw alarmbewakingsbedrijf. Niet alle producten zijn op dezelfde manier gemaakt en ze kunnen niet allemaal op afstand worden bewaakt door een alarmbedrijf. Als u deze optie overweegt, zorg er dan voor dat het systeem dat u kiest deze beschikbaar heeft.

Elimineer de nadelen die gepaard gaan met het kopen van beveiligingsapparatuur voor thuis door deze 3 dingen te vermijden. Er zijn veel opties voor beveiligingssystemen. Maar door deze tips te volgen, kunt u alle problemen vermijden die u zou kunnen tegenkomen bij het kopen van apparatuur om uw huis beter te beschermen.

De juiste CCTV-beveiligingsapparatuur kiezen

Veel CCTV-beveiligingsapparatuur wordt geleverd met een aantal functies. Over het algemeen geldt dat hoe eenvoudiger een beveiligingscamera is, hoe goedkoper deze is. Meer functies betekent meer kosten. Er zijn beveiligingscamera’s die kunnen worden geprogrammeerd om te werken met uw inbraakalarmkits en er zijn draadloze CCTV-kits die kunnen worden geprogrammeerd om te werken, zelfs als u zich in een ander land bevindt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bedenk eerst of u wilt dat uw apparatuur in kleur of in zwart-wit opneemt. Het is bekend dat CCTV-camera’s die beeldmateriaal in zwart-wit vastleggen, goedkoper zijn dan camera’s die gekleurde video vastleggen. De kosten van CCTV-camera’s die gekleurde opnamen kunnen maken, zijn de laatste tijd echter veel goedkoper geworden en redelijk betaalbaar. Er zijn ook camera’s die video’s opnemen in zowel kleur als zwart-wit, afhankelijk van de lichtomstandigheden.

Bepaal wat voor soort resolutie u wilt dat de video-uitvoer is. Resolutie is het aantal lijnen dat de beelden op een monitor vormen. Hoe meer lijnen er zijn, hoe duidelijker de uitvoer. Dit kan van veertien tot vijfhonderd regels zijn, waarbij vijfhonderd regels al als hoge resolutie worden beschouwd. Zorg er echter voor dat de monitor die u wilt gebruiken voor uw CCTV-apparatuur geschikt is voor de resolutie van de beveiligingscamera, anders is het een verspilling van geld om een ​​CCTV-camera met hoge resolutie te kopen voor een monitor die de verwachte output niet aankan.

Bedenk hoe snel u de opnamesnelheid van de camera wilt hebben. Dit kan variëren van zes tot dertig frames per seconde. De meeste camera’s draaien met zes frames per seconde voor gegevensbeheer, omdat het vastleggen van beeldmateriaal met dertig frames per seconde of in realtime gegevens zwaar kan zijn.

Bepaal of u wilt dat uw camera in een vaste positie staat of dat u wilt pannen, kantelen en zoomen. De meeste camera’s zijn gemonteerd om beelden van een bepaald gebied te maken zonder te bewegen, maar er zijn camera’s die u kunt bedienen om in te zoomen op objecten en te kantelen of pannen voor een beter zicht op een gebied. Dit worden PTZ-camera’s genoemd.

Bepaal of u wilt dat uw beveiligingscamera bedraad of draadloos is. Bedrade camera’s moeten zo worden gepland dat u weet waar de draden lopen en moeten dienovereenkomstig worden gelabeld. Draadloze camera’s zijn gemakkelijker te installeren omdat ze geen ingewikkelde bedrading vereisen. Veel modellen werken zowel op batterijen als op netstroom.

Bepaal welke vorm en vorm van de camera u wilt gebruiken. Uw opties zijn enorm, dus het is belangrijk om ook rekening te houden met het specifieke doel waarvoor de camera zal worden gebruikt. U kunt kiezen voor bulletcamera’s, domecamera’s, boxcamera’s of verborgen camera’s. Verborgen camera’s zijn erg populair voor thuisgebruik omdat ze elke vorm kunnen aannemen.

De juiste apparatuur voor huisbeveiliging vinden

De meeste mensen denken dat je er simpelweg niet voor kunt kiezen om voorzichtig te zijn als het gaat om de veiligheid en bescherming van je gezin en huis wanneer je investeert in huisbeveiligingsapparatuur om hun veiligheid te bewaken. Afhankelijk van uw budget en uw behoeften kunt u zo geavanceerd of eenvoudig huisbeveiligingsapparatuur verkrijgen als u maar wilt.

Eenvoudige trillingsdetectoren voor uw ramen of deurmagneetcontacten hebben een vrij eenvoudige installatieprocedure en bewaken de toegangspunten van uw huis. Voor bewaking van de binnenruimten kan huisbeveiligingsapparatuur apparaten bevatten zoals bewegingsdetectoren, die opties hebben om hun gevoeligheid aan te passen om huisdieren te compenseren, maar toch een persoon detecteren die door het beschermde gebied gaat.

 

Een ander nuttig stuk huisbeveiligingsapparatuur zijn zogenaamde infrarooddetectoren, die veranderingen in de omgevingstemperatuur van een bewaakte kamer meten en het alarm activeren als het een verschil in temperatuur opmerkt. Deze functie maakt ook aanpassingen mogelijk voor bekende wijzigingen.

Huisbeveiligingsapparatuur kan ook een kiezersysteem bevatten, dat onmiddellijk een telefoontje naar een callcenter stuurt om te waarschuwen voor een inbraak, een medisch noodgeval of brand, afhankelijk van de specifieke huisbeveiligingsapparatuur die het alarm activeert.

Gesloten televisiecircuit helpt criminelen te vervolgen

Ongeacht de installatie van thuisbeveiligingsapparatuur die u in uw huis hebt geplaatst, kunt u iedereen helpen identificeren die met een gesloten televisiesysteem bij u heeft ingebroken. Kleurencamera’s kunnen in uw huis worden aangesloten, of door het gebruik van een draadloze camera voor thuisbeveiliging die zou helpen om ze gemakkelijker aan te sluiten.

Ze kunnen worden ingesteld om op te nemen op een videorecorder met een time-lapse voor een periode van 24 uur, of op een digitale videorecorder, waarvan de meeste een capaciteit hebben om een ​​constante videostream tot 30 dagen vast te houden.

Bij het kiezen van het soort huisbeveiligingsapparatuur dat u in uw huis wilt hebben, moet u eerst uw huis bekijken en de toegangspunten met de hoogste waarschijnlijkheid bepalen en de meest effectieve manier om ze af te dekken. Enkele waarschijnlijke bewakingsopties zijn infraroodschakelaars, die een alarm activeren wanneer de straal wordt onderbroken, bewegingsdetectoren en mogelijk zogenaamde drukmatten die onder een tapijt bij een raam of deur worden geïnstalleerd.

Er zijn ook opties zoals een stil alarm en een kiezersysteem, of een lokaal alarm dat een luide sirene doet afgaan, die doorgaans ten minste 200 decibel is, of beide. Een van de voordelen van een lokaal alarm is het afschrikken van potentiële inbrekers, maar als u een stil alarm gebruikt dat een callcenter waarschuwt, heeft u de mogelijkheid om extra inbrekers te vangen die een misdrijf plegen. Het nadeel van dit soort huisbeveiligingsapparatuur is dat je oog in oog met een dader kunt komen te staan ​​voordat de autoriteiten daar kunnen komen.