Als je een eigen bedrijf hebt, is het altijd fijn om te weten wie er in je bedrijf aanwezig is. Wanneer er calamiteiten zijn binnen je bedrijf is het dan ook zeker heel erg goed om te weten wie er allemaal aanwezig zijn. Het is van belang dat er direct inzichtelijk is wie er in het gebouw zijn er nog uit moeten. Met de aanwezigheid registratie app ben je daar dus van op de hoogte.

Een app voor de aanwezigheid van personeel

Een app die aanwezigheid van personeel registreert, moet natuurlijk overzichtelijk zijn. De aanwezigheidsregistratie app is daar dan ook erg geschikt voor. Wanneer je de app aanschaft, krijg je er uitgebreide informatie bij hoe de app werkt. Er zijn tientallen functies die ervoor zorgen dat de app en de functionaliteiten van de app naar wens aangepast kunnen worden. De aanwezigheid registratie app is bovendien gebruiksvriendelijk, waardoor medewerkers er zonder problemen gebruik van kunnen maken.

Wat kan je verwachten van de aanwezigheid registratie app?

De app is ontwikkeld om er eenvoudig mee te werken. Aanwezigheid registreren met de aanwezigheid registratie app is dus ook (niet verrassend) erg simpel. Er zit ook een WebPortaal bij waardoor dit een complete oplossing is om gemakkelijk in te zetten. De aanwezigheid app is betrouwbaar waardoor je belangrijke informatie meteen overzichtelijk hebt.

Hoe werkt de aanwezigheidsregistratie app?

Er wordt een afspraak gemaakt via de WebPortaal of de agenda. Dan verstuurt de aanwezigheids app een uitnodiging naar de bezoeker via de mail. De bezoeker kan zich dan aanmelden met een QR code of door middel van de naam in te voeren. De persoon waar de afspraak mee staat krijgt een mail en push notificatie.

Wat kan je met de DigiReceptie aanwezigheid registreren app

Wanneer je de app in gebruik hebt hoef je veel dingen niet meer te doen:

  • Bezoekersformulieren hoeven niet meer geprint te worden;
  • Een medewerker laten weten dat de bezoeker er is;
  • Bezoekerspas uitdelen;
  • Openen van de voordeur of slagboom;
  • Aantal mensen in het gebouw bijhouden;
  • Fulltime de receptie bezetten;
  • Handgeschreven papieren lijsten bij calamiteiten bijhouden.